Comunitat Valenciana

Moragues confirma que l'agent mort seguia el rastre de sang de la maleta fins al domicili de l'agressor

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha confirmat que l'agent mort en ser apunyalat per un home a València seguia el rastre de sang que anava des de la maleta on es va trobar un tors humà en el carrer Peris i Valero fins a l'edifici del número 77 del carrer Sueca on l'agressor, que va ser abatut pel company del policia, li va assestar les punyalades mortals.
Dispositiu policial en el carrer Sueca
Dispositiu policial en el carrer Sueca
EUROPA PRESS
Dispositiu policial en el carrer Sueca

Moragues ha confirmat que l'agressor, amb passaport suec, és el presumpte autor de l'esquarterament del cos trobat en la maleta, en este cas, un home de nacionalitat espanyola. El delegat ha anunciat que el ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, estarà en la vesprada d'este dimecres a València "a donar el condol personal a la família", traslladar-li "tot el suport i afecte" i entregar-li un reconeixement del Ministeri.

El delegat ha fet estes declaracions en ser preguntat pels mitjans a Gandia, on ha visitat les obres de l'Accés Sud al Port que el Ministeri de Foment està executant en la zona.

El delegat del Govern ha mostrat les seues condolences a la família del subsinspector Blas Gámez, de 51 anys, casat i amb dos fills de 15 i 19 anys, que portava 28 anys de servici i una fulla "impecable". Resident a Torrent, estava "molt integrat" en la societat valenciana", ha destacat Moragues, qui també ha tingut paraules per a "tota la família" del Cos Nacional de Policia, "que estava molt impactada per esta pèrdua d'una persona molt volguda i valorada".

El responsable de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat a la Comunitat ha confirmat que el succeït "deriva de l'aparició d'una maleta amb unes restes d'un cos mutilat", un tors, en una maleta entre dos contenidors en Peris i Valero, que va donar origen a la investigació policial.

Moragues ha concretat que els investigadors van seguir les perquisicions de les restes de sang "que demostraven que l'assassinat havia sigut recent", i el seguiment d'eixe rastre va finalitzar en un domicili en el carrer Sueca.

Segons el seu relat, "just quan arriben, apareix el presumpte assassí causant de la mutilació i assassinat i arremet amb un ganivet contra l'agent" que va resultar mort. El seu company, no va tindre "més remei que abatre-ho, donada l'agressivitat i violència que mostrava".

El delegat no ha volgut oferir més detalls atés que existix secret de sumari i el cas està judicialitzat i ha apel·lat a la intimitat de les famílies. No obstant açò, ha dit que s'està rastrejant el mòbil del crim de la maleta i el nexe entre la víctima i la persona que va ser abatuda. La Policia científica està treballant i totes les hipòtesis estan obertes, ha insistit, i ha apel·lat a la prudència, sense precisar si l'assassí tenia antecedents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento