Comunitat Valenciana

La investigació per la mort del menor d'Elda seguix oberta després d'una primera autòpsia i proves addicionals

  • La investigació per la mort del menor de huit anys d'Elda (Alacant) que va morir el passat 30 d'agost després de patir un assalt en un habitatge d'esta localitat al costat de la parella del seu pare
Juan Carlos Moragues atenent als mitjans de comunicació
Juan Carlos Moragues atenent als mitjans de comunicació
DELEGACIÓN DEL GOBIERNO COMUNITAT VALENCIANA
Juan Carlos Moragues atenent als mitjans de comunicació

seguix oberta després de la realització d'una primera autòpsia i amb proves addicionals per a aclarir el succeït.

Així ho ha indicat este dimecres el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, que ha destacat que es manté oberta la investigació. Moragues s'ha pronunciat d'esta manera després de la reunió que ha mantingut amb representants de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), preguntat per l'evolució de les investigacions del succés registrat a Elda.

"Se seguix investigant. Les línies d'investigació romanen obertes", ha dit, al mateix temps que ha subratllat que s'estan "comprovant tots els extrems" que puguen ajudar a "aclarir els fets" després d'"una primera autòpsia" i amb la realització de "proves addicionals".

La família del menor mort ha demanat a través d'un comunicat que es deixe "d'especular" sobre el succeït i que els deixen viure "el duel amb la serenitat necessària per a afrontar esta terrible situació".

Els fets es van registrar en el carrer Quixot d'Elda quan el menor i la dona parella actual del pare presumptament van ser abordats quant eixien de l'habitatge sobre les 21.00 hores. El xiquet va entrar en parada cardiorrespiratòria i va morir i la dona, que està embarassada, va ser localitzada emmanillada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento