Comunitat Valenciana

El Debat de l'Estat de la Comunitat Valenciana arranca amb el record al policia apunyalat a València

  • El Debat de l'Estat de la Comunitat Valenciana ha arrancat este dimecres passades les 10.30 hores en les Corts amb un record a l'agent de la Policia Nacional que va morir a València després de ser apunyalat per un home al qual es disposava a detindre.
Corts Valencianes
Corts Valencianes
CORTS VALENCIANES
Corts Valencianes

El president del parlament autonòmic, Enric Morera, ha demanat als presents un minut de silenci en memòria del sotsinspector d'Homicidis Blas Gámez, apunyalat mortalment per un home al qual anava a detindre en el carrer Sueca de València quan investigava la troballa d'un tors en una maleta. L'agent estava casat, amb dos fills i tenia 51 anys.

Els diputats i convidats han guardat el minut de silenci, que ha acabat amb un calorós aplaudiment. A més, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha dedicat les primeres paraules de la seua intervenció a l'agent.

Així, el cap del Consell ha volgut traslladar les seues condolences a la família d'este agent i a "tots els que volien", al mateix temps que ha mostrat el seu suport als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat que "treballen per la convivència" entre els ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento