Comunitat Valenciana

Mor apunyalat un subinspector d'Homicidis al barri de Russafa de València

  • L'incident ha tingut lloc en la mateixa zona en la qual la nit del dilluns es va trobar el tors d'una persona en una maleta amagada entre dos contenidors.
  • L'agressor també ha mort en ser abatut per un altre agent en un edifici situat en el número 77 del carrer Sueca de València.
  • El ministre de l'Interior, el delegat del Govern, la Guàrdia Civil i el cos al qual pertanyia han mostrat el seu condol als familiars de la víctima.
Dispositiu policial en el carrer Sueca
Dispositiu policial en el carrer Sueca
EUROPA PRESS
Dispositiu policial en el carrer Sueca

El policia apunyalat mortalment per un home al qual anava a detindre en el carrer Sueca de València, i que va ser al seu torn abatut per un altre agent, és un subinspector d'Homicidis, casat, amb dos fills i de 51 anys, segons ha pogut saber Europa Press. El ministre d'Interior, Juan Antonio Zoido, ha enviat les seues condolences a la família de l'agent mort, a través d'un missatge en el seu compte de Twitter: "Descanse en pau Blas, el policia assassinat hui a València en acte de servici. Tota la nostra solidaritat per a la seua família i els seus companys".

D'igual manera, el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, que s'ha desplaçat al lloc del succés, també ha tingut paraules de record per als familiars de l'agent: "Tot el meu suport als familiars de l'agent de Policia mort en acte de servici. Molt d'ànim als companys".

Des de la Guàrdia Civil han expressat les seues condolences i tristesa pel succés. "La nostra abraçada adolorida als afins de Blas, l'agent de Policia assassinat a València en acte de servici. Descansa en pau, germà", resa el seu tuit, que se suma al del propi cos al qual pertanyia l'agent apunyalat: "Tot el nostre afecte i suport a la família i companys de Blas, assassinat hui en una actuació policial a València. a. c. s.".

El succés ha ocorregut abans de les 14.00 hores quan l'agent, subinspector del Grup d'Homicidis, ha mort després de presumptament ser apunyalat per un home al qual anava a detindre en un edifici situat en el núm. 77 del carrer Sueca de València, on s'havia dirigit per a fer unes gestions relacionades amb la troballa d'un tors en una maleta en el barri de Russafa este dilluns. L'agressor també va morir en ser abatut per un altre agent.

En entrar els agents al portal d'un edifici, s'han trobat amb un home que, sense mediar paraula, ha tret un ganivet i ha començat a apunyalar un dels policies. El company d'este l'ha abatut, segons ha informat Prefectura. Cap a les 13.55 hores el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre l'avís per a desplaçar-se fins al lloc, on es va dirigir una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual va confirmar la defunció d'un home per arma de foc -del qui no s'ha precisat la seua edat- i va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al ferit per arma blanca -l'agent de Policia-, però sense obtindre resposta.

L'incident ha tingut lloc en la mateixa zona en la qual anit es va trobar el tors d'una persona en una maleta amagada entre dos contenidors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento