Comunitat Valenciana

La família del menor d'Elda demana poder viure el duel "amb la serenitat necessària" per a afrontar el succeït

  • La família del menor de huit anys mort el passat 30 d'agost a Elda (Alacant), després de patir un assalt en un habitatge al costat de la parella del seu pare, que va ser trobada emmanillada, ha demanat a través d'un comunicat que es deixe "d'especular" sobre el succeït i que els deixen viure "el duel amb la serenitat necessària per a afrontar esta terrible situació".
Edifici en el qual han succeït els fets a Elda (Alacant)
Edifici en el qual han succeït els fets a Elda (Alacant)
EUROPA PRESS
Edifici en el qual han succeït els fets a Elda (Alacant)

En un escrit signat pels pares d'acolliment del menor, tots dos asseguren: "L'amor que hem donat i rebut de Dominique és el nostre únic consol per a afrontar esta terrible situació". La mare és la titular de l'acolliment familiar permanent mentre que el pare ho tenia en l'últim any en règim de visites, encara que destaquen que han tingut una relació "en pro d'un tracte i educació extraordinària cap al nostre fill".

Les dos famílies expressen el seu "més profund agraïment" per les "mostres d'afecte i solidaritat" rebudes per la ciutadania i d'amics, familiars i veïns. "Valorem les mostres de familiars i amics, que han volgut fer arribar a Daniel, i especialment a Penélope, el reconeixement per la seua valentia i amor en un projecte i vida dedicats a l'educació i integració social", destaquen.

Així mateix, demanen que es deixe d'especular sobre el succeït, que està sent investigat per la Policia, perquè això "no fa sinó afegir més dolor al que ja sentim, i és per açò, preguem encaridament que ens deixeu viure el duel amb la serenitat necessària per a fer front a esta situació".

Les famílies desitgen una ràpida recuperació a la parella del pare, "sacsejada tristament per tots els fets, i que es respecte i salvaguarde l'honor de les famílies en estos moments traumàtics".

Els fets es van succeir en el carrer Quixot quan el menor i la dona parella actual del pare presumptament van ser abordats quant eixien de l'habitatge sobre les 21.00 hores. El xiquet va entrar en parada cardiorrespiratòria i va morir i la dona, que està embarassada, va ser localitzada emmanillada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento