Comunitat Valenciana

Bonig afirma que és Gènova qui ha de resoldre el futur dels regidors de València del PP investigats en 'Taula'

  • La presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, ha assenyalat este dilluns que és el PP nacional el que "ha de resoldre" sobre la situació dels regidors del PP en l'Ajuntament de València que estan investigats en l'operació 'Taula' "i sens dubte resoldrà", ha garantit.
Isabel Bonig abans d'una roda de premsa
Isabel Bonig abans d'una roda de premsa
EUROPA PRESS
Isabel Bonig abans d'una roda de premsa

Bonig, després de reunir-se amb el Comité d'empresa del Col·legi Sagrada Família d'Elda, ha recordat sobre este tema que l'expedient informatiu sobre els regidors investigats s'està instruint en Gènova, seu del PP nacional.

"Ja hem manifestat sobradament la postura del PPCV, eixe expedient està a Gènova i el partit nacional és el que ha de resoldre i sens dubte resoldrà", ha recalcat. A més, ha apuntat que la investigació sobre l'operació Taula "està en seu judicial i els tribunals decidiran".

Un informe de la Unitat Central Operativa (UCO) de 200 pàgines, al qual va tindre accés Europa Press el passat divendres, apunta al fet que la intervenció de l'exvicealcalde de València Alfonso Grau va ser "determinant" per a desenvolupar treballs de la campanya electoral del PP en la ciutat per un import "molt superior" al legalment establit i "finançar-los de manera irregular mitjançant l'ús de diferents dinàmiques d'ingressos de fons".

L'escrit situa Grau com un dels "principals intervinents en els fets" i al costat d'ell assenyala també com a "determinant" la participació "del seu amic" Vicente Saez, l'administrador de Laterne ja que es va servir de la seua estructura empresarial "per a aconseguir l'objectiu de finançar de forma irregular els citats treballs desenvolupats (...) vetlant per l'origen dels fons, impedint la seua fiscalització i permetent amb açò que se superara el sostre de gasto sense reflex en la comptabilitat electoral".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento