Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana convoca les beques salari, a les quals destina 8,7 milions d'euros

  • La convocatòria, ja publicada, indica que el termini de presentació de les sol·licituds arranca este dijous i finalitzarà el 6 d'octubre.
  • L'alumnat haurà d'emplenar per via telemàtica el formulari i presentar-ho en els registres de les universitats.
  • Els beneficiaris disposaran d'un salari de fins els 600€ mensuals per a impulsar l'economia de les famílies amb escassos nivells de renda.

La Conselleria d'Educació ha publicat la convocatòria de les beques salari lligades a la renda per a la realització d'estudis universitaris destinades als estudiants de les universitats públiques valencianes per al curs 2017-18, a les quals es destinaran 8,7 milions d'euros.

El termini de presentació de les sol·licituds arranca este dijous i finalitzarà el 6 d'octubre. L'alumnat que sol·licite la beca haurà d'emplenar per via telemàtica el formulari de sol·licitud i presentar-ho en els registres de les universitats o en les dependències previstes en la Llei 39/2015.

La beques salari estan dirigides els alumnes que inicien per primera vegada els seus estudis universitaris en el curs 2017-2018, així com als beneficiaris d'estes ajudes en la convocatòria del passat any.

La iniciativa busca facilitar els estudis a les famílies amb escassos nivells de renda.

Els beneficiaris disposaran d'un salari de fins els 600 euros mensuals per curs que contribuirà a finançar les despeses que genera dur a terme estudis universitaris i impulsarà l'economia de les famílies amb escassos nivells de renda.

En estes ajudes, el llindar de renda que s'estableix per a famílies de quatre membres és de fins el 18.081 euros, i l'alumnat beneficiat haurà de comprometre's a complir el rendiment acadèmic establit en la convocatòria.

L'objectiu és evitar l'autoexclusió i garantir que els estudiants que inicien els estudis puguen acabar la seua formació universitària amb un salari destinat a formar-se. D'esta manera, l'alumnat pot col·laborar amb la seua família aportant un sou pròxim al salari mínim interprofessional de fins el 600 euros durant els quatre anys de formació sempre que supere els cursos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento