Comunitat Valenciana

La marxa del Dia de la Bicicleta arribarà per primera vegada a la plaça de l'Ajuntament de València

  • La marxa XXI edició del Dia de la Bicicleta, que se celebra diumenge que ve 17 de setembre i que organitza l'Ajuntament a través de Fundació Esportiva Municipal, arribarà per primera vegada a la plaça de l'Ajuntament de València. Amb un recorregut d'aproximadament 7,5 quilòmetres, les inscripcions ja estan obertes i amb els diners recaptats es contribuirà a l'acció solidària de Sant Joan de Déu-Servicis Socials València.

'Pedalegem per la inclusió social' és el lema solidari d'esta edició, que se celebra en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat i coincidint amb la Fira de la Mobilitat, que serà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre, ha informat el consistori en un comunicat.

El Dia de la Bicicleta és "per a gaudir d'un transport ecològic, sostenible, que permet a més fer exercici físic i gaudir també d'un recorregut per les zones emblemàtiques de la ciutat de la mà de familiars i amics", ha indicat la regidora d'Esports, Maite Girau, en la presentació.

La marxa, que té prevista una participació superior a les 10.000 persones, té una important dimensió solidària, ja que l'euro solidari de la inscripció s'entrega a Sant Joan de Déu Servicis Socials València. A més d'eixe suport, el diumenge 17 obriran la marxa ciclistes invidents de l'ONCE, acompanyats per voluntaris formant parella en tàndems, la qual cosa la convertix en una prova inclusiva", ha subratllat la regidora.

El nou recorregut arrancarà en el passeig de l'Albereda a les 10.00 del matí per a continuar per la plaça de Saragossa, creuar el pont d'Aragó i enfilar la Gran Via Marqués del Túria, carrer Russafa, carrer Colom en sentit contrari a l'habitual fins a arribar a la Glorieta, carrer de la Pau, Sant Vicent, plaça de l'Ajuntament, Marqués de Sotelo, Xàtiva i Guillem de Castro. Seguirà per la marginal dreta per Blanqueries per a creuar novament el riu pel pont del Reial i tornar a l'Albereda.

Les inscripcions i retirada de dorsals s'hauran de realitzar en les plantes d'esports d'El Corte Inglés fins al dissabte 16 de setembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento