Comunitat Valenciana

L'Agència Valenciana del Turisme organitza un 'press trip' per a la revista britànica líder de busseig

  • L'Agència Valenciana del Turisme ha organitzat, del 4 al 8 de setembre, un viatge de premsa per a la revista 'Diver Magazine', la publicació més important de busseig al Regne Unit, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
Busseig
Busseig
GVA
Busseig

Durant esta setmana, el fotògraf i periodista Will Appleyard visita importants punts d'immersió de la Comunitat Valenciana, com l'illa de Tabarca, la primera reserva marina d'Espanya, creada en 1986.

Així mateix, participarà al costat d'arqueòlegs en l'excavació del derelicte Bou Ferrer, el mercant romà afonat més gran del Mediterrani, la càrrega del qual sobrepassa les 5.000 àmfores; a més, realitzarà una immersió nocturna en lluna plena en l'illa de la Llosa, Benidorm i explorarà els arcs i coves dels fons marins de Calp.

Esta acció de l'Agència Valenciana del Turisme, inclosa en el Pla Operatiu de Turespaña 2017, compta amb la col·laboració de les destinacions Santa Pola, la Vila Joiosa, Benidorm i Calp, així com dels centres de busseig de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat sobre este tema que "el litoral de la Comunitat compta amb unes favorables condicions meteorològiques i de connectivitat amb emissors internacionals que permeten el gaudiment d'esports aquàtics durant tot l'any".

De la mateixa manera, ha recordat que "amb 50 centres de busseig homologats, unit a la transparència de l'aigua i a l'absència de grans corrents, som un dels millors fons del litoral mediterrani a Espanya".

El titular de Turisme ha indicat que este 'press trip' s'emmarca dins del programa de #Creaturisme, que desenvolupa el seu departament amb l'objectiu de diversificar l'oferta turística de la Comunitat i incrementar la desestacionalització del litoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento