Comunitat Valenciana

La Universitat Catòlica de València dóna la benvinguda als alumnes Erasmus, Mundus i Sicue en el tradicional Welcome Day

  • La comunitat universitària de la Universitat Catòlica de València ha rebut als més de 200 estudiants Erasmus i Mundus que, procedents de 24 països cursaran en este centre el primer quadrimestre del present any acadèmic. A açò, s'afigen els onze estudiants espanyols que, de la mateixa forma, s'han incorporat a la UCV mitjançant el programa Sicue, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.
Welcome Day de la UCV
Welcome Day de la UCV
UCV
Welcome Day de la UCV

L'acte de benvinguda -el tradicional Welcome Day- ha estat a càrrec de Juan Carlos Valderrama, vicerector de Relacions Internacionals de la UCV, que ha mostrat la seua satisfacció pel nombre d'estudiants internacionals que, en tots els seus graus, han triat la UCV. "Es tracta d'un important indicador que consolida el camí a la internacionalització de la nostra universitat", ha afirmat.

D'altra banda, el vicerector ha destacat que la Universitat Catòlica de València "es caracteritza no solament per la seua capacitat docent i investigadora, sinó també per un ensenyament centrat en l'alumne".

En esta primera presa de contacte, els estudiants han tingut l'oportunitat de conéixer la Universitat i tots els servicis que des d'ara estan a la seua disposició.

PROGRAMA BUDDY

Entre estos servicis destaca el programa Buddy, una iniciativa llançada per l'Àrea d'Internacional que consistix que cada alumne internacional comptarà amb l'ajuda d'un estudiant de la UCV ("buddy" significa "col·lega" en anglés) que l'assessorarà i orientarà en la seua adaptació a la pròpia universitat, i a la cultura i la societat valencianes.

Pel que fa a les nacionalitats d'estos 216 nous alumnes de la Universitat Catòlica de València, Itàlia és el país que més estudiants aporta amb un total de 51 alumnes, seguit de França amb 28 i de Bèlgica amb 20. Després d'estos tres països que copen el podi se situen Alemanya amb 14, Polònia amb 12, Finlàndia amb 10, i Portugal amb 9.

Colòmbia i Xile aporten huit estudiants cada país, mentre que d'Holanda han arribat set, del Regne Unit sis, de Noruega cinc, de Suïssa quatre, d'Hongria també quatre, i de la República Txeca i del Brasil tres per país.

Completen este elenc, a més dels 11 espanyols procedents de Sicue, dos croats, dos eslovens, dos japonesos, dos maltesos, dos mexicans, un eslovac, un romanés i un nord-americà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento