Comunitat Valenciana

L'incendi d'un camió obliga a tallar l'A-7 en tots dos sentits i provoca retencions quilomètriques

  • Un camió carregat amb palés de fusta s'ha incendiat en el matí d'este dimarts en l'A-7, en sentit Barcelona i a l'altura del terme de l'Alcúdia (València), i ha obligat a tancar esta via en tots dos sentits de circulació, segons han informat el Consorci de Bombers de València i el Centre de Gestió de Trànsit. A estes hores, s'ha rehabilitat el trànsit en la totalitat de la calçada en sentit Alacant i dos dels tres carrils en sentit Barcelona.
Incendi d'un camió en l'A-7
Incendi d'un camió en l'A-7
CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA
Incendi d'un camió en l'A-7

L'incendi del camió, que s'ha produït cap a les 12.30 hores, ha portat al tall de l'A-7, que ha provocat uns dos quilòmetres de retencions en sentit Alacant i al voltant de set en sentit Barcelona. A les 13.12 hores s'ha obert un carril en cada sentit i a les 14.30 hores, la totalitat de la via en sentit Alacant.

En sentit Barcelona, s'ha reobert en primer terme únicament el carril dret i cap a les 16.30 hores també el central. A estes hores roman tancat el carril esquerre i queden retencions d'al voltant d'un quilòmetre, segons ha indicat Trànsit.

En l'extinció del foc que ha afectat el camió de palés de fusta, que ha afectat també un altre vehicle, han participat una BUP, una BNP i un sergent del parc de Bombers d'Alzira.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento