Els accidents mortals en via interurbana descendixen este estiu a la Comunitat Valenciana un 41%

  • Els accidents mortals en via interurbana han descendit este estiu a la Comunitat Valenciana un 41% respecte al mateix període de l'any anterior, en passar de 32 en 2016 a 19 en 2017, segons les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT) consultades per Europa Press.
Carretera
Carretera
EUROPA PRESS

Al costat de les 19 víctimes mortals en accidents registrats este estiu, hi ha hagut també quatre ferits hospitalitzats i altres sis sense hospitalitzar. Així mateix, va haver-hi huit persones que van resultar il·leses després dels sinistres.

Per províncies, a la de València va haver-hi huit accidents mortals amb dos ferits hospitalitzats i altres tres sense estar-ho, a més de tres persones il·leses. A la d'Alacant es van registrar cinc accidents, amb un hospitalitzat i un il·lés; i a la de Castelló, sis accidents mortals amb un ferit hospitalitzat, altres tres que no ho van estar i quatre il·lesos.

Entre el 31 d'agost i el 3 de setembre d'este estiu, la Comunitat no va registrar cap accident moral en via interurbana enfront dels tres que van tindre lloc en el mateix període de temps de 2016, la qual cosa significa una reducció del 100 per cent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento