Comunitat Valenciana

El DOGV publica la convocatòria de les borses de treball temporal d'Àpunt

  • Es valora com a mèrit diferenciat haver treballat en Radiotelevisió Valenciana (RTVV), l'antiguitat i haver superat processos selectius.
  • En total, necessiten professionals de 35 àrees o categories, que abasten una gran varietat de tasques relacionades amb la ràdio i la televisió.
  • El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci per via exclusivament telemàtica.
Instal·lacions de l'antiga RTVV
Instal·lacions de l'antiga RTVV
CVMC
Instal·lacions de l'antiga RTVV

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la convocatòria de les borses d'ocupació temporal d'Àpunt amb 35 categories professionals. Es valora com a mèrit diferenciat haver treballat en l'antiga Radiotelevisió Valenciana (RTVV), l'antiguitat i el que s'haguera accedit al lloc mitjançant procés selectiu.

Les 35 àrees o categories a les quals es pot optar són: auxiliar administratiu; periodista; redactor audiovisual ENG; SEU mánager; expert en xarxes i comunicació; periodista expert en dades; periodista esportiu; periodista esportiu ENG; productor d'informatius/programes; productor executiu programes; productor executiu d'emissions; de ficció; gestor de continguts; analista social mitjana i ajudant de producció.

La resta de categories són meteoròleg; assessor lingüista; grafista; realitzador; ajudant de realització; operador de càmera-muntador; de so i control; electrònic; regidor; operador de sistemes; d'equips; analista programador; enginyer de tecnologies d'informació i telecomunicació; desenvolupador integrador d'aplicacions; iluminador; tècnic de postproducció; tècnic electrònic i imatge i so; enginyer en telecomunicació; assessor musical i documentalista.

Haver treballat en RTVV, mèrit diferenciat

Es valoraran com a mèrits, entre uns altres, l'experiència professional: temps de servicis efectius prestats en llocs de treball del grup de l'antiga RTVV (0,07 punts per cada mes complet de servici en actiu); temps de servicis prestats en altres administracions públiques o altres ens públics prestadors del servici de radiodifusió o televisió (0,05); i el temps en entitats privades del sector audiovisual (0,04). El màxim de punts a obtindre per este apartat serà de 19.

Així mateix, es valorarà la superació de processos selectius en el grup de l'antiga RTVV (7,5 punts per haver exercit com a personal laboral fix després de la superació d'un procés selectiu, un lloc de treball en el grup de l'antiga RTVV pertanyent a la mateixa àrea o categoria professional a la qual es concorre).

Per servicis prestats en l'extinta societat pública fins a un màxim de 2,5 punts. També es valorarà el valencià -amb fins el 5 punts-; els idiomes estrangers i altres llengües oficials de l'Estat -amb fins el 4 punts-; la possessió d'altres titulacions acadèmiques oficials d'igual o superior nivell a l'exigit per a l'accés a l'àrea o categoria professional a la qual s'opta -màxim de 4,5 punts-; cursos de formació i perfeccionament -un màxim de 5-; i altres títols expedits per les universitats. També obtindran punts les persones amb diversitat funcional.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el DOGV. Les persones aspirants a integrar-se en cadascuna de les borses presentaran la sol·licitud exclusivament per via telemàtica que estarà accessible en al seu electrònica de la Generalitat -https://sede.gva.es-.

Valoració de mèrits

Per a la valoració i verificació dels mèrits, la comprovació del compliment dels requisits exigits per a l'accés i la resolució de les incidències que pogueren sorgir durant el procés de constitució de les borses es constituirà, almenys, una comissió la composició de la qual es publicarà en el lloc web de la CVMC i els membres de la qual seran designats per la directora general de la Societat.

La comissió de seguiment de les borses d'ocupació temporal de la Societat estarà formada per un representant de cadascuna de les organitzacions sindicals més representatives del sector públic instrumental de la Generalitat, i el mateix nombre de persones en representació de la Societat. Els actes i acords dictats en el procediment objecte de les presents bases i altres anuncis i informació que haja de conéixer el personal aspirant, s'exposaran en la web de la CVMC.

Una vegada conclòs el termini de presentació de sol·licituds, per acord de la directora general de la Societat, es publicarà la relació provisional de les persones admeses en la borsa d'ocupació amb el consegüent orde de prelació d'acord amb la puntuació obtinguda segons els mèrits declarats per cada aspirant, i de persones excloses. Les persones interessades disposaran d'un termini de cinc dies hàbils, a comptar des de l'endemà a la publicació de la relació, per a fer esmenes i presentar al·legacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento