Comunitat Valenciana

Cospedal diu que el PPCV és "l'única alternativa eficaç i eficient" per a defendre els interessos dels valencians

  • VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)
María Dolores de Cospedal en la Interparlamentaria del PP
María Dolores de Cospedal en la Interparlamentaria del PP
TWITTER PP
María Dolores de Cospedal en la Interparlamentaria del PP

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, s'ha mostrat convençuda que el PPCV és "l'única alternativa eficaç i eficient per a governar i defendre els interessos dels valencians" i ha posat en valor que ara com ara és "el primer partit de la Comunitat Valenciana, per nombre de vots, per història i per fets".

Així ho ha assenyalat durant la seua intervenció en la Interparlamentaria del PP a València, on ha agraït el treball de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i de tot l'equip per la seua "força, treball" i defensa dels valors 'populars' en moments "tan difícils".

Ha remarcat el treball diari enfront d'els qui es creuen que ja han complit anant a televisió "un dia a la setmana" i ha assegurat que el PPCV seguirà lluitant per la llibertat educativa, després que el Consell haja aprovat un decret llei en matèria de plurilingüisme "en contra del que ha dit el TSJCV per a evitar que els pares puguen triar la llengua en la qual educar als seus fills".

"Som el primer partit d'Espanya i el primer partit de la Comunitat Valenciana, malament que els malgrat alguns", ha dit, per a assenyalar que enfront del treball dels 'populars' uns altres "estan preocupats per a veure com acaben la legislatura" o "com van a fer les seues campanyes electorals" perquè ara "estan junts i després se'n van a haver de separar per a presentar-se com a diferents projectes".

Açò es deu, ha recordat, al fet que hui i fa uns anys també "tot valia amb tal de recuperar el govern de la Generalitat Valenciana".

No obstant açò, ha prosseguit la secretària general, hui els valencians veuen "el resultat del govern que tenen ací" i això és un avantatge per al PP, que no canvia el seu discurs en diferents territoris, i confia que "dins de no massa temps" recuperen la Generalitat i ciutats com València perquè els ciutadans "han vist el que són els governs de les sumes dels perdedors" en tot el país.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento