Comunitat Valenciana

Detingut a Guardamar del Segura un home per deixar sola la seua filla de cinc anys i anar-se'n al karaoke

  • ALACANT, 1 (EUROPA PRESS)
Detingut un home per deixar sola a la seua filla per a anar al karaoke
Detingut un home per deixar sola a la seua filla per a anar al karaoke
GC
Detingut un home per deixar sola a la seua filla per a anar al karaoke

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Guardamar del Segura (Alacant) un home de 35 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte d'abandó de menors ja que suposadament va deixar sola a casa la seua filla de cinc anys per a anar al karaoke. La xiqueta, en despertar-se i veure's sola, va eixir al pati plorant sense parar.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, els fets van succeir sobre les 03.25 hores de la matinada quan agents de la Guàrdia Civil van rebre l'avís d'un veí de la localitat de Guardamar del Segura, que deia estar escoltant plorar i cridar la seua veïna xiqueta de cinc anys, una menor que viu sola amb el seu pare.

Una patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar al lloc i va comprovar que en l'interior del pati de l'habitatge s'escoltava una xiqueta xicoteta plorant "desconsolada". Els agents, per a socórrer la menor, van accedir al domicili saltant la tanca del pati.

La xiqueta, "res més veure'ls es va abraçar a ells", descriu la Guàrdia Civil. Mentre un d'ells es quedava amb la xiqueta, l'altre va entrar en el domicili per a buscar el pare, doncs pensaven que li podia haver ocorregut alguna cosa.

No obstant açò, el domicili estava buit, sense rastre del pare.Immediatament, van alertar de la desaparició del progenitor, el vehicle del qual no estava en l'habitatge, ni als voltants, per la qual cosa van establir un dispositiu de cerca per a localitzar-lo.

Una hora més tard, el vehicle va ser localitzat aparcat prop d'un local de karaoke de la localitat, i al seu interior els agents van comprovar que estava el pare, alié a tot el que estava succeint en el seu domicili.

L'home estava "sobri i en plenes facultats per a continuar fent-se càrrec de la seua filla", segons van poder comprovar els agents, que van considerar que la xiqueta "ja havia patit suficients sobresalts en eixa mateixa nit", relata l'institut armat.

El pare va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte menys greu d'abandó a una menor encara que, amb la finalitat d'evitar perjuí a la xiqueta, va ser posat en llibertat amb càrrecs fins a la celebració del juí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento