Comunitat Valenciana

Detingut un home acusat de maltractar un cavall que portava més de 10 dies sense menjar ni aigua

  • La Guàrdia civil ha detingut un home acusat de maltractar un cavall a Onda (Castelló), el qual portava més de deu dies sense menjar ni aigua, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Remetent Nota De Premsa
Remetent Nota De Premsa
GUARDIA CIVIL
Remetent Nota De Premsa

L'actuació es va iniciar arran d'una telefonada rebuda en la Caserna de la Guàrdia Civil d'Onda, en la qual una persona informava que havia vist un cavall en estat de desnutrició passejant pel 'camí vell de Betxí' en direcció a Onda.

Els agents es van desplaçar al lloc i van localitzar l'equí desorientat i en un evident estat de desnutrició i abandó. En eixe moment, els guàrdies civils, en col·laboració amb agents de la Policia Local d'Onda, van fer les gestions pertinents perquè el cavall fóra traslladat al nucli zoològic 'El Corralet' de Vinaròs, el qual es va fer càrrec de l'assistència veterinària a l'animal a causa del greu estat en què es trobava.

Per este motiu, van iniciar una investigació i van descobrir que la persona que estava a càrrec del cavall portava més de 10 dies sense proporcionar-li menjar ni aigua, motiu pel qual l'equí va fugir de la finca on es trobava.

Per tot açò, els guàrdies civils van procedir a identificar, localitzar i detindre el responsable de l'animal, un jove de 34 anys i veí de Betxí, com a suposat autor d'un delicte de maltractamentanimal. El detingut, en unió a les diligències, van ser posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Nules.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento