Comunitat Valenciana

Maillo posa en valor el treball de Bonig i critica el "model pseudonacionalista" d'educació del Consell

  • VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)
Fernando Martínez-Maillo en la Inauguració XXII Interparlamentaria del PP
Fernando Martínez-Maillo en la Inauguració XXII Interparlamentaria del PP
PARTIDO POPULAR
Fernando Martínez-Maillo en la Inauguració XXII Interparlamentaria del PP

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ha destacat el treball realitzat per la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, el lideratge del qual ha permès portar "a bon port" el partit davant les eleccions de 2019, al mateix temps que ha assegurat que a la Comunitat és "necessari més que mai un partit que defenga la llibertat com el PP" davant, per exemple, el "model pseudonacionalista" d'educació del Consell.

En la seua intervenció en l'obertura de la Interparlamentària del PP que se celebra a València, ha indicat que haver triat la Comunitat per a iniciar el curs polític dóna la mesura de la rellevància de la regió per al partit, al mateix temps que ha destacat el treball fet des de la regional -"heu demostrat molta serenitat, fortalesa"- i ha destacat que "les diferències s'han resolt bé, és un motiu perquè estigueu contents". "Moltes gràcies perquè ho heu fet molt bé, enhorabona. El millor està per arribar de cara a l'any 2019".

Al seu juí, la Comunitat necessita "un partit capaç de governar en benefici dels ciutadans" mentre des de l'Executiu actual s'intenta "imposar una senda ideològica que, a més, és contrària no solament a la llei, sinó a la moderació i el sentit comú".

"Quan van a entendre Ximo Puig i Mónica Oltra que així no se'n va a cap part?; Quan van a solucionar el caos educatiu que han creat imposant un model pseudonacionalista?; Quina por tenen la llibertat?", s'ha preguntat Maillo, que els ha instat a acatar "com més prompte millor" les resolucions judicials.

També el subsecretari per a assumptes territorials, Javier Arenas, ha agraït el treball realitzat a Bonig i ha assegurat, a més, que cada vegada que arriba a València s'acorda de la companya exalcaldessa de València Rita Barberá. "Sempre amb nosaltres", ha dit, davant l'aplaudiment dels presents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento