La Policia manté obertes "diverses línies d'investigació" en la mort del menor d'Elda
La Policia manté obertes "diverses línies d'investigació" en la mort del menor d'Elda EUROPA PRESS

Moragues, en atenció als mitjans este divendres a València per a informar del desenvolupament de l'operació especial de trànsit 'Retorn d'Estiu', ha assenyalat que s'estan practicant proves científiques i anàlisis en una investigació baix secret de sumari i per a la qual ha reclamat "cautela" i "prudència".

Qüestionat sobre el possible mòbil del succés, el delegat del Govern ha insistit que està "tot obert" i que s'està practicant la inspecció ocular i de reconstrucció dels fets i "les testificals oportunes, les proves físiques i l'autòpsia en les seues diferents fases". Per açò, ha incidit a ser "prudents i cauts, tenint en compte que hi ha secret de sumari".

Fonts de la Comissaria provincial van assenyalar este dijous que la Policia estava buscant dos individus, que es cobrien el cap amb cascos de moto, com a participants en l'assalt en el qual va morir el menor i en el qual van emmordassar i van emmanillar la parella del seu pare.

Els fets es van produir este dimecres entorn de les 21.00 hores, quan suposadament el xiquet i la dona, que està embarassada, eixien del seu habitatge i van ser obligats a tornar a entrar. La dona va ser donada d'alta esta passada mitjanit després de ser traslladada a l'Hospital d'Elda per a un reconeixement. La policia està en espera del resultat de l'autòpsia per a determinar les causes de la mort del menor.

Consulta aquí más noticias de Alacant.