Comunitat Valenciana

Detingudes quatre menors a Sant Vicent del Raspeig per assetjar a una altra jove de 15 anys

  • Més de mig centenar de joves es va concentrar per a presenciar la vexació.
  • Dos de les quatre agressores ja havien sigut detingudes per cometre fets de similars característiques contra la mateixa persona.
  • Estan acusades d'un delicte contra la integritat moral.
Agente de Policía Nacional
Agente de Policía Nacional
EP
Agente de Policía Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a quatre menors per fer bullying a una altra jove de 15 anys a la qual van perseguir pels carrers de Sant Vicent de Raspeig (Alacant) al mateix temps que li insultaven i agredien en un incident en el qual es va arribar a congregar més de mig centenar de joves. Dos de les arrestades ja foren detingudes mesos arrere per fustigar a la mateixa xiqueta, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

El succés va ocórrer el dissabte 22 de juliol quan la víctima va acudir al costat d'un amic a les festes de la localitat de Sant Vicent de Raspeig (Alacant). Allí, en un parc, va ser on les quatre detingudes van començar amb la seua actitud hostil. En un primer moment van començar a insultar-la des de la distància i, quan la menor va intentar marxar-se, la van perseguir al mateix temps que li propinaven espentes i estirades de pèl.

Insults, vexacions i humiliacions

La víctima va emprendre la fugida a la carrera, però va ser perseguida per les seues agressores mentre la vexaven, humiliaven i insultaven. Açò va provocar una algaravia que va amuntegar a prop de mig centenar de joves per a presenciar l'incident. A pesar que diversos joves van intentar defensar-la, la menor va patir agressions físiques directes contra la seua persona.

Els agents que van dur a terme la recerca van comprovar en diverses càmeres de seguretat el tracte denigrant que va patir la menor. Per això, imputen a les quatre detingudes un delicte contra la integritat moral.

Dos de les arrestades ja van ser detingudes per cometre fets de similars característiques contra la mateixa menor diversos mesos arrere quan, durant les festes d'Alacant, van humiliar públicament a la xiqueta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento