Trobats i entrevistats a rambla catalunya

Carme Qué Jubilada, 67

«Recomano la jubilació». «Vaig treballar 47 anys d’administrativa. Ara estic jubilada i ho recomano. No sé per què he treballat tants anys! No em va costar ni gota parar.  Ara aprofito per fer moltes coses: viatjo tant com puc, faig classes d’anglès, tinc una parella lingüística, vaig a un club de lectura... Després tinc extres. Amb néts no podria fer tot això...».

Francisco José Comptabilitat, 39

«És complicat baixar l’euríbor, però es pot fer».  «Que baixin els tipus d’interès. Amb l’habitatge i la feina tindrem menys problemes. Si l’euríbor baixa un altre cop al 2%, tots, suposo, viurem una mica millor. Ara és complicat fer-ho, però si d’alguna forma el sistema fes alguna cosa, es podria baixar. Estem pagant el doble d’hipoteca pel tipus d’interès».

Juan Carlos Botero Estudiant, 20

«Han equiparat les bicis a les motos i no són iguals». «Em moc en bici per Barcelona i la ciutat no està prou adaptada. No pots aparcar a molts llocs, ni anar per segons quines voreres... Ens han equiparat a les motos i som diferents. En comptes de promoure l’ús de la bici, ens multen. Però això no vol dir que no haguem de ser prudents».

Sissi y Valentina Ingeniera, 30

«Con la reducción de jornada lo que cobras va a la guardería».  « Los cuatro meses de baja no es tiempo para que la niña deje el pecho y se acostumbre a otra persona. Llegué a un acuerdo con la empresa y  estoy en paro;  con la reducción, lo que cobras va a la guardería…  Para eso la cuido yo».

Marta Serrano Secretaria, 38

«Portem dos anys aguantant les obres de la L9».  «Visc a prop de l’Hospital de Sant Pau i estan fent les obres de la L9. Són molestes perquè desvien el trànsit i això provoca més retencions, més cotxes i més soroll; a banda del  propi de l’obra i que quan fan detonacions et tremola la finca».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento