La demanda avança els sopars d’empresa

La majoria de restaurants demanen una paga i senyal per assegurar l’assistència dels futurs comensals. Malgrat que encara falta un mes per Nadal, moltes empreses ja tenen enllestides les seves reserves pels tradicionals sopars nadalencs.  De fet, gran part van començar a concertar-se a mitjans d’octubre, davant el temor de no trobar taula al restaurant desitjat.Majoritàriament, les reserves són pels divendres 14 i 21 de desembre, però si l’aforament està ple, algunes empreses opten per avançar els sopars a un dijous o, fins i tot, a un dimecres. Des del restaurant 7 Portes, a Ciutat Vella, asseguren que aquesta tendència és cada any més freqüent, i que, enguany, tenen diversos sopars concertats també pel dimecres 12 de desembre.

Reservar amb tanta antelació pot comportar problemes pels restaurants, per això, molts es guarden les espatlles demanant una paga i senyal als futurs comensals.

Aquest és el cas de la braseria El Glop!, al carrer Casp. «Altres anys van haver empreses que reservaven a diferents llocs i a última hora triaven un. Nosaltres ens quedàvem amb taules buïdes, i perdíem clients i diners», expliquen.

Des del Gremi de Restauració de Barcelona es recomana als  establiments que  ho facin com a mesura preventiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento