Comunitat Valenciana

Puig acudirà a la manifestació a Barcelona en representació de la "solidaritat dels valencians"

  • Segons Presidència, no ha rebut una invitació formal per a acudir a la marxa, encara que consideren que tampoc és necessària.
  • Participarà "en solidaritat amb Catalunya" i "en representació de la solidaritat dels valencians", asseguren des de Presidència.
  • En la concentració a la porta del Palau, el cap del Consell va expressar l’"extraordinària tristesa" per part del poble valencià davant els fets.
Ximo Puig
Ximo Puig
EUROPA PRESS
Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, acudirà aquest dissabte a la manifestació convocada a partir de les 18.00 hores a Barcelona per la pau i contra els atemptats de la setmana passada en la capital catalana i a Cambrils (Tarragona), segons han informat a Europa Press fonts de Presidència.

Puig, que es troba de vacances, estarà el dissabte en la manifestació del dissabte en la ciutat comtal "en solidaritat amb Catalunya" i "en representació de la solidaritat dels valencians" perquè "no tenim por", segons asseguren des de Presidència, que assenyalen que el 'president' no ha rebut una invitació formal per a acudir a la marxa, encara que consideren que tampoc és necessària.

La manifestació del pròxim 26 d'agost es realitzarà sota el lema 'No tinc por', càntic que la multitud va corejar després del minut de silenci del passat divendres en la capital catalana i que s'ha convertit en l'emblema i etiqueta de reacció als atacs en les xarxes socials.

Puig es va mostrar, des dels primers moments, després de conèixer-se que s'havia produït un atemptat a Barcelona, "pendent" del que succeïa en la ciutat comtal, a qui enviava tota la seua "solidaritat". Després de les primeres hores, declarava en el seu compte en Twitter, que el "impacte" era "cada moment més terrible". "Barbàrie i mort en les Rambles sempre espai de convivència", assenyalava el 'president', que va presidir el divendres els tres minuts de silenci en record a les víctimes en la porta del Palau.

El cap del Consell va subratllar en la seua intervenció el sentiment d’"extraordinària tristesa" per part del poble valencià davant el que "no és un atac contra una ciutat o un país, és contra tota la gent de bona voluntat del món". "Enfront de la barbàrie, la raó; enfront de la falta de valors, més valors", va advertir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento