Gaudint del temps lliure

Nens i adults poden jugar sense parar al 12è Saló del Hobby. També hi haurà tallers de piano i de marqueteria i un concurs de cubs de Rubik.
Un grup de nens observa un dinosaure de joguina que formava part d’una de les edicions passades del Saló del Hobby de la Fira(Arxiu).
Un grup de nens observa un dinosaure de joguina que formava part d’una de les edicions passades del Saló del Hobby de la Fira(Arxiu).
Aquest cap de setmana obre les seves portes la dotzena edició del Saló del Hobby. Una ludoteca de 24.000 metres quadrats on condensar diverses alternatives per a passar el temps lliure, amb col·leccionisme, slot, maquetisme, manualitats o robòtica, entre altres opcions d’interès.Entre les noves propostes en l’edició d’enguany es troben el senderisme, les activitats a l’aire lliure o els jocs de taula. Un dels reclams del Saló d’aquest any és la celebració del IV Campionat Nacional del cub de Rubik. L’únic requisit per a participar és ser capaç d’acabar-lo en un temps màxim de 2.30 minuts. A més, es presentarà Rubik’s Revolution, una nova versió electrònica del clàssic cub.

Més habitual és el cotxe oficial d’edició limitada a 750 unitats. En aquesta ocasió es tracta del mític Aston Martin DBR9, utilitzat per l’intrèpid James Bond en les seves missions secretes.

Patchwork, bijuteria, ceràmica, customització de roba, pintura o com muntar el teu propi robot són altres de les maneres de passar el temps lliure que ofereix aquest any el saló.

Iñaki Pérez teixirà durant el saló, per a inaugurar l’espai de manualitats, el quadre de punt de creu més gran del món, amb el que pretèn entrar a formar part del Llibre Guinness dels Rècords.

El quadre fa 12x9 metres i té a més la intenció de contribuïr a la denúncia contra la xacra de la violència de gènere envers les dones.

Altres tallers que es mereixen una visita són els d’aprenentatge ràpid de piano, d’excavació, de marqueteria en fusta en tres dimensions per construir esquelets d’animals o el de rellotgeria, que reconstruirà el primer rellotge analògic.

Munta el teu robot

Tota la família reunida per crear un robot en forma de persona o d’animal. O bé, reunida observant com els experts munten un robot avançat o amb objectiu didàctic. Aquesta és una de les noves opcions de la present edició del Saló del Hobby, que s’organitza al pavelló 2 de la Fira.

*www.salondelhobby.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento