Comunitat Valenciana

L’Hemisfèric estrena aquest dimarts la cinta 'Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart'

  • Mostra al públic les contribucions que s'han dut a terme des del programa del transbordador espacial i les seues 135 missions.
  • El recinte oferirà a partir d’aquest dimarts tres sessions diàries, a les 13 h., les 17 h. i les 21 h.
  • Algunes de les missions més importants de la carrera aeroespacial permetran, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart.
NUEVA PELICULA DEL HEMISFERIC
NUEVA PELICULA DEL HEMISFERIC
CACSA
NUEVA PELICULA DEL HEMISFERIC

La pel·lícula IMAX 'Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart', en la qual es mostra al públic els desafiaments que la NASA i la indústria espacial ha de superar per a dur a terme futures missions, s'estrena aquest dimarts en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

La projecció, que comptarà amb tres sessions diàries (13.00, 17.00 i 21.00 hores) descobreix al públic les contribucions que s'han dut a terme des del programa del transbordador espacial i les seues 135 missions que ara estan ajudant a realitzar les futures missions que relata la pel·lícula. 

A més, durant la projecció els espectadors podran gaudir d’"espectaculars" imatges de l'espai i vistes úniques de la Terra, com es repara el telescopi espacial Hubble o com es va transportar l'Estació Espacial Internacional (ISS). Amb la pel·lícula IMAX es convida al públic a descobrir algunes de les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetran, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento