Comunitat Valenciana

CSI·F alerta de temperatures superiors a 30 graus en cinc plantes de l'Hospital Arnau "per no reparar la climatització"

  • La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) advertix de les "altes temperatures, que superen els 30 graus", en algunes zones de l'hospital Arnau de Vilanova, en la ciutat de València.

El sindicat assenyala, en un comunicat, que "estan provocades per fallades en la climatització causades per la falta de funcionament d'un compressor" i demana que "no s'allargue més el problema i que la direcció del centre procedisca a la reparació immediata".

CSI·F explica que usuaris i treballadors "patixen les altes temperatures per la falta de reparació en les plantes cinquena, destinada a medicina interna; la sisena, a pacients infecciosos; setena, laboratori; octava, unitat de desintoxicació; i novena, despatxos". "El problema -apunten- s'allarga més d'una setmana sense que encara els empleats del recinte hagen sigut avisats de quan s'esmenarà".

El sindicat recalca que "la calor es percep sobretot en passadissos, controls de treballadors i algunes de les àrees de pacients". A més, subratlla que la incidència de les altes temperatures també repercutix en la conservació de la medicació.

CSI·F recorda que el passat mes de juny "ja es va produir un problema similar en el servici d'urgències, que el sindicat va denunciar davant el Comité de Seguretat i Salut Laboral". Igualment, ressalta que la normativa en prevenció laboral establix un màxim de 27 graus en centres de treball.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento