Comunitat Valenciana

Ciutadans proposa la jurista María del Carmen Pérez per a "desbloquejar" la renovació del Consell Jurídic Consultiu

  • El grup de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes proposarà la jurista alacantina María del Carmen Pérez per a "desbloquejar" la renovació del Consell Jurídic Consultiu (CJC).
Mari Carmen Sánchez i Mercedes Ventura
Mari Carmen Sánchez i Mercedes Ventura
CS
Mari Carmen Sánchez i Mercedes Ventura

Així ho ha anunciat la portaveu de la formació en el parlament autonòmic, Mari Carmen Sánchez, que ha subratllat que la nova proposta de Cs pretén "desbloquejar" la renovació de l'òrgan consultiu "per "responsabilitat i coherència, després de nou mesos de bloqueig".

En roda de premsa, Sánchez ha explicat que la nova aposta de Ciutadans per a l'òrgan estatutari és María del Carmen Pérez i ha destacat que "Ciutadans va votar a favor de la paritat de tots els organismes estatutaris".

María del Carmen Pérez (Elx, 1954) és llicenciada en Dret per la Universitat de Múrcia i ha sigut la primera dona a ser presidenta del Consell Valencià de Col·legis d'Advocats i degana d'un Col·legi d'Advocats, en este cas del d'Elx.

A més, ha sigut consellera del Consell General de l'Advocacia Espanyola fins a març de 2015 i va ser triada el passat mes de febrer consellera electiva del Consell General de l'Advocacia Espanyola, destaquen des de Cs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento