Comunitat Valenciana

El TSJCV rebutja un altre recurs d'Educació i manté la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme

  • La secció quarta de la sala contenciosa administrativa del Tribunal superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha desestimat un recurs de la Conselleria d'Educació contra la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme.
Façana del TSJCV
Façana del TSJCV
EUROPA PRESS
Façana del TSJCV

D'esta forma, l'alt tribunal valencià rebutja el recurs de reposició que va interposar l'administració contra la interlocutòria de l'11 de juliol de 2017 que va estimar la mesura demanada pel sindicat CSI·F i que consistia en la suspensió immediata de la norma.

La sala esgrimix, en una resolució facilitada pel TSJCV, els arguments que ha utilitzat en resolucions sobre este mateix assumpte per a insistir que aprecia "una contradicció en l'exposició de la part recurrent, doncs, d'una banda, indica que no concorren perjuís irreparables perquè la norma té prevista la seua implantació de manera progressiva i quedar diferida, almenys fins al curs 2023-2024, i que en el curs 2017-2018 solament s'aplica per a l'educació infantil, i, a continuació, considera, d'altra banda, que es produïx una greu pertorbació de l'interés general".

"Doncs bé, ponderant les circumstàncies concurrents, no s'aprecia esta pertorbació greu dels interessos generals, doncs l'interés general no pot ser simple i planament el de l'administració, sinó el de la ciutadania i, preferentment, la lligada per raons escolars, la comunitat docent, a qui servix amb objectivitat i eficàcia".

Reconeix el TSJ que és cert que en este cas qui interposa el recurs no és una administració pública, però "es consideren afectats els interessos dels afiliats al sindicat recurrent".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento