Comunitat Valenciana

Propeller València presentarà al·legacions per a potenciar i activar la ZAL

  • La Junta Directiva de Propeller València, associació de directius i empresaris logístics, ha donat el vistiplau a la presentació d'al·legacions per a potenciar la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del port de València perquè es reactive de la forma "més àmplia i ràpida", ara que el projecte es troba en procés d'informació pública.

En un comunicat, l'associació ha indicat que, després de l'ampliació fins a setembre del període d'al·legacions sobre la ZAL, presentarà les seues perquè la zona d'activitats logístiques s'active de la forma "més àmplia i ràpida".

A més, Propeller València instarà els seus associats a presentar al·legacions particulars, empresa per empresa, institució per institució i associació per associació. Està previst que este procés de presentació d'al·legacions promogut per Propeller València s'active al setembre.

CORREDOR MEDITERRANI

D'altra banda, la direcció de Propeller ha incidit en la necessitat d'engegar de manera "urgent" l'accés nord al recinte portuari, el Corredor Mediterrani i el Cantàbric.

En este sentit, ha acordat participar en la jornada per a potenciar el Corredor Mediterrani, que es desenvoluparà el pròxim dia tres d'octubre a Madrid, i celebrar un esmorzar col·loqui el dia 5 d'octubre per a analitzar eixa "vital infraestructura". El convidat a eixe col·loqui serà Juan Barrios, coordinador general del ministeri de Foment per a les obres de construcció del Corredor Mediterrani.

COMPLIANCE OFFICER

Seguint amb el desenvolupament del programa de 'Compliance' que està implantant Propeller València, s'ha designat Jorge Selma com a Compliance Officer, el paper del qual serà el de fer de vincle entre Propeller i la firma Solocumplimiento, encarregada del citat programa.

A eixe respecte, s'està treballant ja en la implantació d'un codi ètic i de conducta i un canal de denúncies, segons marca el citat programa, que busca legalitat i transparència exemplar per a l'associació de directius i empresaris logístics.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento