El Consell Rector de la CVMC aprova la relació de llocs de treball i les bases de la borsa de la Societat

  • El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat este dimecres la relació de llocs de treball i les bases de la borsa de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana. La borsa arreplega 35 perfils professionals diferents que "cobriran les necessitats informatives de la societat des de València, Alacant i Castelló", informa l'organisme a través d'un comunicat.
Consell Rector CVMC
Consell Rector CVMC
CVMC

El barem de mèrits, negociat amb els sindicats, valora l'experiència professional amb un màxim de 19 punts sobre un total de 50 (53 en cas de mèrits específics); la superació de processos selectius en el grup de l'antiga RTVV suposarà fins a 7,5 punts i un màxim de 2,5 punts haver prestat servicis en ell.

El coneixement de valencià comptarà fins a 5 punts, el d'idiomes estrangers o altres llengües oficials de l'Estat diferents al castellà fins a 4, altres titulacions acadèmiques oficials fins a 4,5 punts, els cursos de formació i perfeccionament suposaran un màxim de 5 punts, altres títols universitaris, fins a 3 punts i les persones amb discapacitat funcional igual o superior al 33% sumaran 1,5 punts addicionals.

En l'autobaremació, els candidats hauran d'ajustar la puntuació a les funcions que ocupaven en l'extinta RTVV i puntuar-se solament una vegada per l'oposició que van superar i per la plaça per la qual van concursar.

'CARTA DE VALORS' PER A CONTINGUTS INFANTILS

D'altra banda, el Consell Rector ha donat llum verda a la 'Carta de Valors' que regularà els continguts infantils i juvenils d'Àpunt Media. Es desplega en set apartats, a través dels quals hi ha una "aposta decidida" per que la programació juvenil fomente la convivència i el respecte; la diversitat i el sentit crític; la formació, el coneixement i el pensament científic; la vida saludable i esport; la igualtat de sexes i l'educació afectivosexual; la llengua pròpia dels valencians i la cultura; la innovació i les noves tecnologies.

El document també arreplega l'àmbit de protecció que la legislació regula, ordenant la salvaguarda física, mental i moral del menor, arbitrant tot un seguit de mecanismes -com horaris, alertes i indicadors visuals- per a evitar que els menors siguen consumidors d'escenes de pornografia, maltractament, violència de gènere o violència gratuïta.

Igualment, se'ls hi protegix d'estratègies comercials abusives. A esta estratègia s'afig la voluntat de garantir el control parental sobre el consum audiovisual per part dels menors.

En la sessió de hui també s'han aprovat contractacions de sistemes i servicis tècnics per al control central, producció i redacció, multimèdia, arxiu documental, subministraments d'equipament per a la ràdio i capçalera.

El Consell Rector, finalment, ha autoritzat la contractació de sis projectes audiovisuals de més de 250.000 euros, en concret de dos minisèries (Acció i Parany), dos sitcoms (Açò és un destarifo i Diumenge paella) i dos programes d'animació (Diari de Bita i Cora i El mon de Pau).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento