Comunitat Valenciana

El PSPV debatrà més de 500 esmenes a la Ponència Marc del seu 13 Congrés Nacional, 'La via valenciana'

  • El PSPV debatrà en el seu 13 Congrés Nacional més de 500 esmenes presentades a la Ponència Marc 'La via valenciana', que marcarà l'horitzó del partit a la Comunitat Valenciana. El conclave, que ratificarà Ximo Puig com a secretari general dels socialistes valencians després de les primàries del 16 de juliol, comptarà amb l'assistència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a la inauguració del divendres.

La Institució Firal Alacantina (IFA) situada a Elx acollirà el 13 Congrés Nacional del PSPV, en el qual eixe mateix divendres també es debatrà i votarà l'informe de gestió dels òrgans nacionals de l'executiva, segons ha informat el partit en un comunicat.

El dissabte a les 09.30 hores estan citats els 444 delegats amb dret a vot per a participar en les diferents comissions on es debatran les esmenes a la Ponència Marc.

Cadascun d'ells estarà adscrit a alguna de les tres grans àrees de treball establides en el Congrés: 'Reparant i Conquistant Drets Socials'; 'La Reconstrucció econòmica de la Comunitat, Valencianisme i Federalisme' i 'Model de Partit de la Via Valenciana: un PSPV a l'avantguarda del PSOE'.

Així, la segona jornada de la convenció dels socialistes valencians estarà destinada al debat sobre el document marc, que es votarà eixe mateix dia a última hora de la vesprada.

El diumenge, abans del tancament del conclave, es votaran i proclamaran els nous òrgans nacionals així com els membres del Comité Federal. El reelegit secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, clausurarà el Congrés Nacional en un acte al qual assistiran militants socialistes i representants de la societat civil valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento