Comunitat Valenciana

L'EMT de València amplia la plantilla de conductors i mecànics amb la contractació de 16 persones

  • L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ampliarà la plantilla de conductors i mecànics amb la contractació divendres que ve de 16 persones, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat. En concret, seran 11 nous conductors i cinc mecànics els que s'incorporen a la plantilla de l'empresa pública.
Autobús de l'EMT
Autobús de l'EMT
AYUNTAMIENTO VALENCIA
Autobús de l'EMT

Estes contractacions arribarien, segons el regidor de Mobilitat Sostenible en el consistori, Giuseppe Grezzi, "després d'anys de falta d'inversió en personal" i després de que "la nova direcció d'empresa es marcara com un dels seus objectius principals dotar l'empresa pública de transports de la plantilla necessària per a desenvolupar les seues tasques", ha assenyalat. Des de maig de 2015 hi ha hagut 221 noves contractacions enfront de les 81 del període entre 2012 i 2015.

Amb la contractació d'estes 16 noves persones, ja són 47 els conductors i conductores que s'han incorporat a la plantilla en el que portem d'any i 168 des de l'arribada de la nova Direcció gerència. Pel que fa als professionals de la mecànica s'han incorporat sis persones enguany; 25, des de novembre de 2015.

Grezzi ha explicat que des de l'arribada del Govern de la Nau es va plantejar com a necessària la inversió en personal amb tal de trencar amb anys de falta de contractacions. "Nosaltres ens creiem l'EMT com a empresa pública que ha de donar el millor servici i per açò la dotem de tots els recursos necessaris, en este cas de plantilla", ha destacat el regidor.

"Ens agradaria fer més contractacions però, com és sabut, el govern central ens nega un any darrere l'altre el finançament necessari. Tot i això, nosaltres continuem demostrant la nostra aposta ferma per l'EMT i el transport públic", ha afirmat.

NOUS INSPECTORS 10 ANYS DESPRÉS

D'altra banda, en el pròxim mes de setembre s'engegarà una borsa de 25 inspectors i inspectores, cinc de les quals començaran a desenvolupar eixes tasques eixe mateix mes, 10 anys després de l'última incorporació.

Des de la corporació municipal recorden que en 2012 va haver-hi 27 nous contractes en l'EMT; 9 en 2013 i 27 en 2014. Ja en 2015, amb el canvi de govern la tendència va començar a canviar amb la contractació de 52 persones noves (34 d'elles a partir de maig) i es va consolidar en 2016 amb 125 contractes nous: 106 conductors i conductores, cinc en Administració i 14 mecànics i mecàniques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento