Comunitat Valenciana

El musical 'Priscilla Reina del Desierto' arriba a Rambleta en novembre amb vestuari d'Oscar

  • La funció comptarà amb 40 artistes sobre l'escenari i un vestuari guardonat amb els premis Oscar i Tony, compost per més de 500 trages i 200 perruques.
  • Després d'haver aconseguit 500.000 espectadors en Madrid i Barcelona, una gira de 2 anys els portarà per 35 ciutats espanyoles per a realitzar 400 funcions.
  • Estarà en cartell a València de l'1 al 12 de novembre, dins de la seua gira nacional que està portant l'espectacle per un total de 35 ciutats del territori espanyol.
Musical 'Priscilla Reina del desert'
Musical 'Priscilla Reina del desert'
SOM PRODUCE
Musical 'Priscilla Reina del desert'

El musical internacional 'Priscilla Reina del Desierto' arribarà a Espai Rambleta de l'1 al 12 de novembre, dins del seu gira nacional, amb un vestuari d'Oscar, l'escenografia original de la seua estrena a Londres i una banda sonora composta de les cançons "més ballades de la història". L'espectacle, impulsat per SOM Produce, ha recorregut Londres, Broadway o Nova Zelanda, entre altres enclavaments, i s'ha convertit en el musical més espectacular i divertit de la cartellera internacional".

Així ho ha manifestat este dimarts en la presentació de l'espectacle el productor José María Cámara, qui ha recordat que la productora d'este muntatge ha portat ja a l'escenari obres com 'Cabaret', 'Sonrisas y Lágrimas', 'Chicago', 'Billy Elliot', 'West Side Story' o 'Grease'. Basat en la pel·lícula de Stephan Elliott, 'Priscilla' narra les aventures de tres artistes drag queen que travessen el desert australià a bord de l'autobús que dóna nom al musical, en un viatge que tindrà com a fi últim la cerca interior i l'acceptació d'un mateix.

Amb direcció artística d'Àngel Llácer, la funció comptarà amb 40 artistes sobre l'escenari i un vestuari guardonat amb els premis Oscar i Tony, compost per més de 500 trages, 200 perruques, 150 parells de sabates, 23 escenes diferents i l'autobús que dóna nom al musical.

Entre els temes que componen la "brillant antologia musical" es troben èxits de Madonna, Tina Turner, Supertramp, Cindy Lauper, Gloria Gaynor, Village People o Donna Summer pel que els personatges ballaran a ritme d''It's Raining Men', 'Hot Stuff', 'Shake your Groove Thing' o l'himne per excel·lència d'esta roadmovie, 'I will Survive', a més d'altres cançons icòniques que componen la seua banda sonora.

El musical, que ha deixat al seu pas per Madrid i Barcelona un total de 500.000 espectadors comprén una gira de dos anys durant la qual visitaran 35 ciutats espanyoles i duran a terme un total de 400 funcions amb l'objectiu d'arribar al milió d'espectadors a Espanya, després d'haver batut rècords a Londres i Nova York.

Per a tots els públics

Cámara ha explicat que 'Priscilla' és una proposta "per a tots els públics", doncs es tracta d'un viatge en busca de la felicitat i la cerca del reconeixement d'un mateix". En este sentit, ha explicat que en les funcions de Londres li va cridar l'atenció observar quantes famílies monoparentals acudien a veure l'obra i ha destacat l'heterogeneïtat del públic. "El públic de Priscilla és part de l'espectacle", ha postil·lat.

A causa que es tracta del primer musical d'estes característiques que acull la sala Rambleta, Cámara ha posat de manifest que este escenari "ofereix condicions per a fer Priscilla" i ha afegit que en veure l'espai en el qual es desenvoluparà l'espectacle "la gent ja sap que s'ho va a passar molt bé". A més, el productor ha destacat que València ha sigut "la segona ciutat" de procedència dels espectadors que van acudir al musical durant la seua representació a Madrid pel que, al seu juí, seria "inconcebible" que esta capital "no tinguera Priscilla".

Finalment, ha assenyalat que el musical aposta "per una redefinició del concepte de família" alhora que ha destacat que "una de les escenes més emocionants" és la trobada entre un dels protagonistes amb el seu fill, pel que representa quant a l'acceptació de la identitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento