Comunitat Valenciana

Recuperen una embarcació a Crevillent (Alacant) que va ser sostreta en un pantà de Madrid en 2016

  • Agents de la Policia Nacional han recuperat a Crevillent (Alacant) una embarcació sostreta en un pantà de Madrid al setembre de 2016 i han detingut els posseïdors de la barca per la manipulació dels elements identificatius. La víctima del robatori tenia atracada la barca en el pantà d'Entrepeñas, on suposadament va ser sostreta amb un remolc, segons ha informat la Comissaria Provincial en un comunicat.
Un agent en l'embarcació sostreta
Un agent en l'embarcació sostreta
GUARDIA CIVIL
Un agent en l'embarcació sostreta

La Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant va tindre informació sobre el possible parador de la llanxa, per la qual cosa van indagar en l'assumpte i van descobrir que una empresa dedicada a la venda i reparació d'embarcacions situada en la localitat de Crevillent disposava d'una embarcació que coincidia en marca, model i color amb la sostreta en el pantà de Madrid.

L'embarcació, de model singular, era de marca americana i amb molt poca venda a Espanya. Segons les investigacions dels policies, este model amb prou faenes comptava amb deu unitats venudes en tot el país, la qual cosa va fer augmentar les sospites dels agents que podrien haver-se manipulat els seus elements identificatius per a evitar així ser descoberts.

Va ser aleshores quan es van fer càrrec de l'operació especialistes de la Brigada de Judicial en el tràfic il·lícit de vehicles, els qui es van desplaçar al lloc on es trobava l'embarcació per a dur a terme una inspecció ocular que va donar la raó a les sospites dels investigadors, ja que s'havien manipulat els elements identificats, concretament el nombre de bastidor.

A partir d'eixe moment, la investigació es va centrar a localitzar els posseïdors de l'embarcació, un home i una dona de 42 i 31 anys i nacionalitats espanyola i colombiana, els qui van ser arrestats als pocs dies per la seua participació en els fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento