Comunitat Valenciana

PPCV diu que Consell paralitza 1 de cada 2 euros en inversions, mentre el Govern "engega tot el que toca"

  • La subsecretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Elena Bastidas, ha manifestat este dilluns que l'aposta per les infraestructures del Consell i el Govern central són "versions oposades" perquè mentre el Govern "tot el que toca ho engega, com el Parc Central" el Consell "paralitza un de cada dos euros previstos per a inversions".

En un comunicat, Bastidas ha assenyalat que el Govern central s'ha compromès a agilitzar els tràmits necessaris per a la redacció de l'Estudi Informatiu del Túnel Passant del Parc Central, una realitat que, al costat de l'Estació central comptarà amb una inversió propera als 2.200 milions d'euros, ha indicat.

En este sentit, ha emfatitzat que entre el Canal d'Accés, l'Estació i el Túnel esta obra "transformarà la ciutat de València", mentre "uns altres solament executen un de cada dos euros". Així, ha assenyalat que "en 2016 hi havia 570 milions d'euros previstos d'inversions en el pressupost de la Generalitat però solament es va executar el 51%".

"Mentre el Consell mira per a un altre costat el Govern central del PP culmina o inicia enguany obres per valor de 1.000 milions d'euros, ja que, ja ha acabat infraestructures per valor de 240 milions d'euros, ha iniciat unes altres per 107 milions i ha començat els tràmits per a obres valorades en 553 milions com la prolongació A-7 fins a Tarragona, l'ampliació de la V-21 Carraixet-València (aprovat projecte de construcció) l'avantprojecte de l'Ampliació de la V-30", ha puntualitzat Bastidas.

A més, ha considerat que les visites del Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a la Comunitat manifesten "el seu compromís amb el nostre territori perquè mai vé amb les mans buides sempre és per a inaugurar, anunciar o engegar obres estratègiques per a l'economia dels valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento