Comunitat Valenciana

Detenen una parella amb 96 grams d'haixix quan circulaven en el seu cotxe

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en l'avinguda del Port de València una dona i un home de 35 i 30 anys com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, després de localitzar ocults en la roba de la dona un tros d'haixix el pes del qual ascendia a uns 94 grams, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.
La Policia Nacional Deté Una Parella Amb Haixix
La Policia Nacional Deté Una Parella Amb Haixix
POLICÍA NACIONAL
La Policia Nacional Deté Una Parella Amb Haixix

Els fets van ocórrer sobre la 01.20 de la matinada quan els agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció per l'avinguda del Port van observar com els ocupants d'un vehicle que estava a l'altura del cotxe policial començaven a realitzar moviments sospitosos, per la qual cosa li van donar l'alt.

Els policies van realitzar un escorcoll superficial a l'home, a qui van localitzar un tros d'haixix de dos grams. Després d'inspeccionar el cotxe en el qual circulaven, van trobar en la porta del conductor un cartutx d'escopeta.

Davant les contínues contradiccions entre la parella, els agents van sol·licitar la presència d'una policia per a realitzar un escorcoll a la dona, moment en què la sospitosa va traure de la seua roba un tros d'haixix amb un pes d'uns 94 grams.

Finalment, els agents van detindre la parella, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i van intervindre uns 96 grams d'haixix i un cartutx d'escopeta. Els arrestats, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento