Comunitat Valenciana

Detingut a Mislata per intentar agredir un home en el coll amb un ganivet

  • Agents de la Policia Nacional i Policia Local han detingut en Mislata (València) un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'intentar agredir amb un ganivet de 15 centímetres al propietari d'un bar de la localitat perquè, suposadament, dies abans havia increpat a la seua dona. Un cambrer i un client que van ajudar la víctima van resultar ferits de caràcter lleu, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets van ocórrer sobre les 14.30 hores, quan els agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d'oci de Mislata on un home amb un ganivet havia apunyalat a diverses persones.

Els policies es van dirigir al lloc al costat de Policia Local i allí van observar a tres persones amb ferides lleus que no van requerir atenció mèdica. A més, van esbrinar que moments abans un home havia entrat esgrimint un ganivet i havia intentat apunyalar en el coll al propietari del local, encara que no ho va aconseguir.

Un cambrer i un client que en eixe moment estaven en el local van resultar ferits quan van intentar ajudar la víctima. Els agents van localitzar en el sòl el ganivet.

Per este motiu, després de realitzar diverses gestions, els agents van localitzar en les proximitats del lloc el suposat autor dels fets, d'origen magrebí, que va ser detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa. L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento