Comunitat Valenciana

Soraya Sáenz de Santamaría i Íñigo de la Serna visitaran el dilluns les obres de la variant de Benissa (Alacant)

  • La vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidència i per a les Administracions Territorials, Soraya Sáenz de Santamaría, i elministre de Foment, Íñigo de la Serna, visitaran dilluns que ve Benissa (Alacant) en ocasió de l'acte de represa de les obres de la variant de la carretera N-332 per a salvar el pas per la localitat, ha informat el Govern este divendres.
Soraya Sáenz de Santamaría en una imagen de archivo.
Soraya Sáenz de Santamaría en una imagen de archivo.
EUROPA PRESS
Soraya Sáenz de Santamaría en una imagen de archivo.

La variant de Benissa té un pressupost de 21,85 milions d'euros i servirà per a traure del casc urbà de la localitat el trànsit de llarg i mig recorregut que circula en els dos sentits de nord a sud de la província d'Alacant.

El traçat de la variant comença en el quilòmetre 175,2 de la carretera N-332 i envolta la població de Benissa pel nord per a tornar a enllaçar amb l'antiga N-332 en el quilòmetre 179,7.

La variant s'ha projectat com una carretera convencional de 4,5 quilòmetres, amb un carril per sentit i carrils addicionals per a vehicles lents en els trams en els quals es requerix. Així mateix, contempla la construcció de dos enllaços: el de Benissa Sud permetrà accedir a esta localitat i connectar amb la carretera CV-750 cap a Xaló i es configura com una glorieta de gran diàmetre sobre la carretera N-332 que permet tots els moviments entre els vials que confluïxen.

Per la seua banda, l'enllaç de Benissa Nord permetrà accedir a esta localitat per l'antiga N-332 i al branc que connecta amb l'eixida 63 de l'autopista AP-7. Es configura també com una glorieta sobre la carretera N-332 que permet tots els moviments entre les vies que es connecten en eixe punt.

En el projecte es construiran un total de 19 estructures: deu murs, dos obres de drenatge, tres passos inferiors i quatre passos superiors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento