València ompli les seues places i carrers de cultura aquest dissabte en la Gran Nit de Juliol

  • El consistori municipal ha organitzat per a aquest dissabte 22 de juliol 27 activitats, les quals tindran lloc en 14 espais diferents de València.
  • Durant la jornada actuaran Polock, Fangoria, Mago de OZ, Celtas Cortos o Areces, entre altres artistes.
  • També se celebraran espectacles per a tota la família, entre les quals destaquen diverses actuacions musicals i de màgia.
FANGORIA
FANGORIA
WARNER MUSIC

La Gran Fira de València continua aquest cap de setmana amb la Gran Nit de juliol, que albergarà concerts i espectacles culturals en diferents localitzacions de la ciutat. La Fira, que porta ja 22 dies en marxa, acull este dissabte actuacions com les de Polock, Dorian, Fangoria o Areces + DJ. SET.

L'oferta cultural d'aquest 22 de juliol començarà a les 18 hores amb el concert de campanes en la Torre del Micalet, moment en el qual s'iniciaran les diferents activitats fins a les 3:00 de la matinada. Més de 27 activitats tindran lloc en 14 espais diferents de València, sense oblidar la Nit Celta en els Jardins de Vivers amb les actuacions de Mago de Oz i Celtas Cortos, entre uns altres.

Les apostes de la Gran Nit de juliol abasten des d'espectacles per a tota la família com La Cercafira, Javi Javichi o el mag Toni Pons fins a actuacions musicals com el Cor ACCEMA, el Concert 40 Principales Trending o la Colla El Cudol, agrupació cultural que interpretarà les bandes sonores de les sèries de TV més conegudes.

En aquesta línia, tindrà lloc La Ruta del Carme, on el públic podrà gaudir d'actuacions musicals de 30 minuts que comptaran amb grups locals en diferents localitzacions de 18 a 23 hores, aproximadament. Una de les possibles rutes la marcarà la Xaranga Kriptonita, que amenitzarà el recorregut cultural pel Carmen i a la qual els assistents podran seguir.

Els museus també seran protagonistes de la jornada, gràcies a la iniciativa en la qual col·labora la Regidoria de Recursos Culturals i Patrimoni Cultural que dirigeix l’edil Glòria Tello. Alguns dels museus que obriran les seues portes són la Almoina, la Cripta de Sant Vicent, la Llotja, el Museu de la Ciutat i el Museu d’Història.

Sobre este acte, Pere Fuset ha assegurat que “esta Gran Nit compta amb l'obertura, com passa en les principals capitals europees, de molts museus. M'agradaria destacar que no són solament municipals i que volem agrair també la col·laboració d'altres institucions, públiques i privades que se sumen també a aquesta Gran Nit. Alguns d'estos museus obriran fins a les 0:00 i uns altres fins a les 2:00 de la matinada”.

El regidor de Cultura Festiva ha volgut fer una crida especial als assistents a usar el transport públic “que es veurà reforçat pel que fa als serveis municipals tant de l’EMT com dels dependents a la Generalitat Valenciana (FGV)”, en referència a Metrovalencia, que ampliarà el seu servici fins a les 2 o 2:30 depenent de les línies i, en el cas de l'EMT, “totes les línies nocturnes estaran reforçades fins a les 4 de la matinada amb una freqüència de mitja hora per a afavorir que el públic puga participar d'aqueixes activitats usant els autobusos públics”.

Tota la informació sobre la programació de la Gran Nit de Juliol es pot consultar en la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

Llotges per a la Batalla de les Flors

Fuset també s'ha referit a les dades de la venda de la Batalla de les Flors de 2017 i ha destacat l'èxit aconseguit, ja que hi ha hagut 14.358 connexions simultànies per a aconseguir les entrades.

El servidor no ha mostrat cap incidència i s'han venut totes les entrades posades a la venda hui, un total de 403 comptant les llotges i tribunes. El procés de venda ha durat un total de dues hores des del seu inici fins que l'últim comprador ha adquirit la seua.

En els últims anys s'ha augmentat el nombre d'entrades disponibles. Ja en 2015 es van traure a la venda 283 llotges, un 30% més que en 2014. “Enguany, hi ha a la venda 425 llotges, 425 llotges amb el Govern de la Nau enfront de 217 amb el Partit Popular, quasi dupliquem les que treia el Partit Popular”, ha subratllat el regidor de Cultura Festiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento