Comunitat Valenciana

Els quatre exdiputats de Cs se situaran en la quarta planta de l'edifici de les Corts, fora del de grups

  • La Mesa de les Corts i la Junta de Síndics han acordat este dijous situar els quatre exdiputats de Ciutadans (Cs) en el parlament valencià que han passat al grup de no adscrits -Alexis Marí, David de Miguel, Alberto García i Domingo Rojo- en la quarta planta de l'edifici, fora del de grups.
Marí i altres tres diputats que abandonen Cs
Marí i altres tres diputats que abandonen Cs
EUROPA PRESS
Marí i altres tres diputats que abandonen Cs

Així ho ha explicat en declaracions als mitjans després de la Junta la portaveu de Cs, Mari Carmen Sánchez, qui ha assegurat que esta ubicació -a la qual s'accedix per l'entrada de l'olivera- compta amb el "beneplàcit" de totes les parts i disposa de totes les mesures de seguretat. La nova ubicació és "temporal" però es mantindrà "fins a un altre avís", ha precisat.

Des de Cs, tal com van manifestar el dimarts, preferien que els seus excompanys se situaren fóra de la zona de treball del grup parlamentari i, a més, fora de l'edifici de grups, una postura que també compartien el PP i Podem, que consideraven que les Corts compta amb espai suficient per a acollir el nou despatx de Marí, De Miguel, García i Rojo.

Finalment, esta ha sigut la solució adoptada, malgrat que en un primer moment el propi parlament havia rebutjat esta possibilitat per "motius de seguretat". Els altres dos diputats no adscrits en les Corts, Covadonga Peremarch i Miquel Domínguez, també compten amb un despatx en este edifici.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento