Comunitat Valenciana

Detingut a Elx per denunciar un fals robatori amb violència per a cobrar el segur

  • La Policia Nacional ha detingut a Elx (Alacant) un home de 41 anys que va denunciar de forma falsa que li havien robat 14.000 euros amb violència i intimidació per a cobrar del segur, segons ha informat la Comissaria local.

Així, l'home va denunciar que després de traure 14.000 euros en efectiu d'una entitat bancària, es va dirigir al seu vehicle i els va depositar en una caixa negra que estava en el seient del copilot.

Segons va relatar, en eixe moment una dona li va esgrimir una navalla en el coll mentre un altre subjecte després de fracturar la finestreta del copilot li sostreia la caixa amb els diners.

Les investigacions del Grup II de la Brigada de Policia Judicial d'Elx han acreditat que la denúncia és falsa i que el detingut és presumptament responsable d'un delicte de simulació de delicte i estafa.

Així, els agents han acreditat que el detingut després de depositar els diners en la caixa en el seient del copilot, es va absentar del vehicle i va ser quan un home, que passava per allí, qui va trencar el cristall de la finestra i va sostraure els diners. Per açò, l'home va ser víctima d'un robatori amb força i no d'un robatori amb violència com va denunciar.

La seua intenció era que la pòlissa del seu segur de la llar es fera càrrec dels diners que li havien sostret mitjançant un robatori amb força en el seu vehicle, ja que sabia que este tipus de fets no els cobrixen les pòlisses d'assegurances de vehicles. La denúncia falsa està tipificada penalment con un delicte de simulació que comporta un delicte d'estafa cap a l'asseguradora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento