Mor un home de 76 anys per parada cardiorespiratòria en la platja del Mareny Blau de Sueca

Mor un home de 76 anys per parada cardiorespiratòria en la platja del Mareny Blau de Sueca

  • Un home de 76 anys ha mort este dilluns per parada cardiorespiratòria en la platja del Mareny Blau de la localitat valenciana de Sueca, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El sinistre s'ha produït sobre les 12.55 hores d'este dilluns quan el CICU ha rebut un avís en el qual s'alertava que hi havia un home en parada cardiorespiratòria en la platja de Mareny Blau de Sueca.

Fins al lloc s'ha desplaçat un metge del centre de salut deMareny de Barraquetes, una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i unaunitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) que solament han pogut confirmar la defunció del banyista.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3093217/0/mor-home-76-anys-per-parada-cardiorespirat-ria-platja-mareny-blau-sueca/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios