La Crida pel Finançament prepara un acte al setembre com a prèvia a la mobilització del mes d'octubre

La Crida pel Finançament prepara un acte al setembre com a prèvia a la mobilització del mes d'octubre

  • La Crida pel Finançament Valencià ha creat dos comissions tècniques, una d'elles sobre formació en matèria de finançament i una altra per a abordar la celebració a València d'un acte al setembre, 'A la lluna de València, sense un cèntim a la butxaca', com a prèvia de la mobilització que tindrà lloc a l'octubre.

Segons ha explicat l'entitat -que aglutina un centenar d'organitzacions polítiques, socials, sindicals i associacions civils- en un comunicat, està treballant per a aconseguir una convocatòria "més àmplia, transversal i plural" de cara a eixa mobilització, perquè les circumstàncies polítiques i socials que van originar esta plataforma ciutadana "no han canviat" i cal seguir denunciant "este greuge cap al poble valencià".

Així mateix, l'assemblea ha decidit encarregar a un comité d'experts un informe a manera de dossier sobre la problemàtica del finançament valencià.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3093201/0/crida-pel-financament-prepara-acte-al-setembre-com-pr-via-mobilitzacio-mes-doctubre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios