Set ferits en un accident entre dos cotxes en Algar del Palancia

Set ferits en un accident entre dos cotxes en Algar del Palancia

  • Un total de set persones van resultar ferides en un accident de trànsit entre dos cotxes registrat en la nit d'este diumenge en la N-225, en el terme municipal d'Algar de Palància (València), assenyala el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Sobre les 21.45 hores d'ahir diumenge va entrar avís al CICU mitjançant el qual s'alertava d'un accident de trànsit entre dos cotxes en la N-225, en terme municipal d'Algar de Palància.

Com a conseqüència de l'accident va haver-hi un total de set ferits, que van ser assistits i traslladats a diversos centres sanitaris per tres unitats del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i altres tres unitats de Suport Vital Bàsic (SVB).

Els afectats són una dona de 22 anys, amb ferida oberta en cama, que va ser traslladada al centre de salut de Sogorb; una altra dona de 23 anys, amb policontusions, remesa a l'Hospital de Sagunt; una dona de 39 anys, policontusionada, traslladada a l'Hospital Clínic de

València; una dona de 51 anys, amb politraumatisme, traslladada a l'Hospital la Fe de València i una altra dona de 56 anys, amb traumatisme toràcic, evacuada a l'Hospital de Sagunt.

També van resultar afectats dos homes de 23 anys i 27 anys, tots dos amb policontusions, evacuats a l'Hospital de Sagunt.

Fins al lloc de l'accident també es van desplaçar efectius del Consorci Provincial de Bombers de Sagunt i la Pobla de Farnals, ja que, quatre dels ocupants d'un dels vehicles havien quedat atrapats

i va caldre procedir a l'excarceració, informa el Consorci.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3092613/0/set-ferits-accident-entre-dos-cotxes-algar-palancia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios