Comunitat Valenciana

L'Avinguda de l'Oest serà de doble sentit mentre duren les obres en el carrer Sant Vicent

  • Està previst que la intervenció urbanística comence els primers dies d'agost i es prolongue durant un període de tres mesos.
  • La decisió, que l'ha comunicada la portaveu de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, es pren "per a facilitar l'accés al centre urbà".
  • L'edil també ha informat que es destinaran 550.771 euros per a la rehabilitació d'un edifici del carrer Soguers, amb el que s'ampliarà el parc de vivenda pública.
Rehabilitació edifici carrer Soguers
Rehabilitació edifici carrer Soguers
Ajuntament d'Almussafes
Rehabilitació edifici carrer Soguers

L'Ajuntament habilitarà doble sentit per a la circulació en tot el traçat de l'avinguda de l'Oest mentres duren les obres de reurbanització en l'entorn dels carrers Padilla, Periodista Azzati i Sant Vicent. Així ho ha anunciat este matí la regidora Sandra Gómez, al terme de la reunió de la Junta de Govern en què s'ha aprovat l'adjudicació de l'obra.

Durant este mes s'estan realitzant les obres prèvies d'urbanització, que es preveu que estaran concloses els primers dies d'agost. En eixe moment començaran les obres d'urbanització de la zona, per un període de 3 mesos.

Per a facilitar l'accés al centre urbà, tant dels veïns residents com dels usuaris dels nostres comerços del centre històric i el propi Mercat Central, s'ha decidit habilitar la doble direcció de la circulació de vehicles de l'avinguda Oest, des de la plaça de Bruges fins a la plaça de Sant Agustí”, ha explicat Gómez. Este canvi es realitzarà en els pròxims dies, amb el temps suficient abans de començar les obres d'urbanització i del tall del carrer de Sant Vicent.

Rehabilitació de l’edifici de Soguers, 12

La Junta de Govern ha aprovat també l'encàrrec a la Societat Municipal AUMSA de la rehabilitació de l'immoble situat en el número 12 del carrer Soguers. L'actuació compta amb una partida pressupostària de 550.771 euros i, tal com s'ha informat des de la Regidoria de Desenvolupament Urbà, a falta de la redacció del projecte, que forma part de l'encàrrec, la intenció és habilitar una vivenda per planta, la qual cosa donaria un total de 4 vivendes.

L'edifici actualment es troba cobert amb una malla de protecció i un bastida per a evitar el risc de despreniments. La seua rehabilitació ha sigut una reivindicació veïnal històrica, a la que dóna resposta l'Ajuntament, la qual cosa permetrà ampliar el parc de vivenda pública i donar una oportunitat a les persones que ho necessiten.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento