Comunitat Valenciana

La Generalitat aprova la licitació del manteniment dels edificis de Sanitat per més de 55 milions d'euros

  • El Consell ha aprovat la licitació del contracte per al servici de manteniment integral en els edificis adscrits a la Conselleria de Sanitat. L'import total d'este contracte és de 55.980.144,14 euros (IVA inclòs) per a dos anualitats i la licitació establix la possibilitat d'una pròrroga per dos anys més amb un valor total de benvolgut de 92.529.163,88 d'euros.

El manteniment també inclou les instal·lacions, mobiliari i obra civil fins als límits de la propietat, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Totes les tasques s'hauran de realitzar vetlant en tot moment per la seguretat i salut dels treballadors, pacients i usuaris en general; tenint en compte l'eficiència energètica; el respecte al medi ambient i les condicions legals i òptimes d'ús dels espais que els integren, complint amb la normativa que els fóra aplicable o les recomanacions dels professionals i fabricadors.

A més, i de forma complementària, s'inclou el subministrament de recanvis per a portar el manteniment correctiu i de qualsevol consumible o fungible que fóra necessari.

Els immobles o centres inclosos en este contracte es dividixen en 18 lots que es corresponen amb els Departaments de Salut que integren el Sistema Sanitari de la Comunitat Valenciana, excloses les concessions administratives.

Més concretament, es tracta dels departaments de Vinaròs; Castelló (que arreplega a més el Centre Transfusions de Castelló; La Plana; Sagunt; València-Clínic-Malva-rosa (lot que arreplega a més els Servicis Centrals de la Conselleria; la Direcció General de Salut Pública; i els Servicis Territorials de la Conselleria a València);

València-Arnau de Vilanova Llíria (lot que arreplega a més l'Hospital de Doctor Moliner i l'Antic Hospital Militar).

També estan els departaments de València-La Fe; Requena; València-Doctor Peset i Centre de Transfusions de València (lot que arreplega a més l'Hospital de Pare Jofré i l'EVES); Gandia (lot que arreplega a més l'Hospital de Denia-La Pedrera; Xàtiva-Ontinyent; Alcoi; Sant Joan d'Alacant i Centre de Transfusions d'Alacant (lot que arreplega a més l'Hospital de Sant Vicent del Raspeig); Elda; Alacant-Hospital General (lot que arreplega a més els Servicis Territorials de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a Alacant); Elx-Hospital General; Oriola i Marina Baixa.

Els vehicles per als centres de transfusions, detallats com a part de l'inventari, tindran la consideració de centre a mantindre amb les particularitats establides en el Plec Prescripcions Tècniques i es trobaran inclosos en el lot en el qual es troben inventariats.

En el nou expedient de licitació el preu s'ha determinat mitjançant l'estimació de les despeses computables al contracte, com són: els de personal; sistemes de control de presència de l'activitat; sistemes de control energètic; un 20% de recanvi per al manteniment correctiu; un percentatge determinat per a la subcontractació; un percentatge per als recanvis del manteniment preventiu; despeses generals i benefici industrial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento