Comunitat Valenciana

Investiguen 5 persones per sostraure més de 33.000 quilos de taronges

  • La Guàrdia Civil investiga cinc persones, tres homes i dos dones d'entre 27 i 63 anys, com a presumptes autors de delicte continuat d'apropiació indeguda, per la sostració de més de 33.000 quilos de taronges en la província de València, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Taronges sostretes en la província de València
Taronges sostretes en la província de València
GC
Taronges sostretes en la província de València

Esta actuació, realitzada per l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, es va iniciar després de tindre coneixement que des de fa un parell de mesos en la comarca de la Ribera Baixa s'estaven sostraient

taronges de magatzems de cítrics.

Per açò, els agents van iniciar una investigació i l'11 de juliol i van poder comprovar que els presumptes autors dels robatoris eren estes cinc persones, de nacionalitat romanesa, que suposadament es dedicaven a sostraure la taronja i a vendre-les a establiments de compra de cítrics.

Per a açò realitzaven falsificacions dels documents de trazabilidad agrària, fent-se passar per propietaris de les parcel·les agrícoles, podent així vendre les taronges sense alçar sospites. El total de quilos sostrets ascendix a 33.000 quilos, el benefici econòmic dels quals ascendix a la quantitat de 5.000 euros.

Per este motiu, van ser detinguts com autors d'un delicte continuat d'apropiació indeguda. Les diligències instruïdes han sigut entregades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento