Comunitat Valenciana

Un total de 600 docents valencians inicien les estades de formació en anglés

  • L'estada, d'un mes, inclou transport, allotjament i manutenció, sense cap cost per als participants.
  • El primer torn, amb 300 docents, començarà el pròxim 18 de juliol i el segon el 24 d'este mateix mes.
  • L'objectiu de la conselleria és que els professors coneguen i actualitzen les ferramentes metodològiques pròpies de l'ensenyament d'anglés i en anglés.
Imatge promocional de les estades lingüístiques per a professors
Imatge promocional de les estades lingüístiques per a professors
GVAEDUCACIO
Imatge promocional de les estades lingüístiques per a professors

El programa d'estades formatives lingüístiques a Irlanda i el Regne Unit per al professorat valencià d'Infantil, Primària i Secundària es posa en marxa amb una primera eixida de 300 docents al Regne Unit a partir del 18 de juliol. A partir del 24 de juliol tindrà lloc un segon torn, en el qual participaran altres 300 docents, informa la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Estes estades tenen com a objectiu que el professorat valencià puga conéixer i actualitzar les ferramentes metodològiques pròpies de l'ensenyament d'anglés i en anglés en un context lingüístic que facilite el desenvolupament de la competència comunicativa en llengua anglesa, afigen des del departament que dirigix Vicent Marzà.

L'estada inclou transport, allotjament i manutenció, sense cap cost per als participants. A més, durant les quatre setmanes d'estada en l'estranger es realitzarà un curs d'un mínim de 25 hores setmanals i un màxim de 15 alumnes per classe, també sense cost algun. Els participants també disposaran d'un segur de viatge per a cobrir possibles incidències.

Dins d'este programa formatiu s'ofereixen un total de sis-centes places per a la realització d'estades, distribuïdes en funció de l'etapa educativa i de l'àrea en què el professorat impartisca la docència. La distribució de les places és de 250 per als docents d'Educació Infantil, 200 per al professorat d'Educació Primària, i 150 per al professorat d'Educació Secundària.

En concret, este primer torn formatiu tindrà lloc entre el 18 de juliol i el 20 d'agost. Així, 120 docents d'Infantil aniran a Liverpool i 56 a Bournemouth; 75 docents d'Educació Primària de l'especialitat d'anglés aniran a Manchester; 49 docents d'Educació Primària d'àrees no lingüístiques aniran a Bournemouth i 30 docents especialistes d'anglés aniran a Oxford.

A partir del 24 de juliol tindrà lloc un segon torn, en el qual 100 docents d'Educació Primària d'àrees no lingüístiques aniran a Liverpool i 50 més a Newcastle. Finalment, 120 docents d'àrees no lingüístiques aniran a la capital d'Irlanda, Dublín.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento