Comunitat Valenciana

Salvador respondrà demà a la ciutadania en els 'Diàlegs d'Estiu' del Consell a Castelló

  • La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, participa este dimarts a Castelló, en el fòrum de participació ciutadana 'Ètica Pública i Democràcia', organitzat per la Generalitat.

Es tracta d'un cicle de Trobades, el segon que s'organitza, entre els ciutadans i els membres del Consell, com a màxims representants de la Generalitat i que, amb baix el nom de 'Diàlegs d'Estiu', té com a objectiu potenciar la proximitat i una nova forma de relació amb la ciutadania, segons ha explicat la Generalitat en un comunicat.

En este sentit, Salvador farà una intervenció inicial per a exposar els temes més rellevants relacionats amb la gestió de la seua conselleria. Entre ells explicarà l'actual política d'habitatge, la nova Llei per la Funció Social de l'Habitatge, les ajudes per a les persones que més ho necessiten així com les ajudes que ha impulsat el Consell per a la rehabilitació i reforma de l'interior d'habitatges com cuines i banys i obres d'accessibilitat.

D'igual manera, repassarà les inversions que s'estan realitzant per a millorar la seguretat viària i el manteniment de les infraestructures, així com l'aposta per la mobilitat sostenible amb la creació de rutes ciclopeatonales.

A més, abordarà els canvis en matèria d'urbanisme com els plans impulsats per a protegir i conservar el litoral de la Comunitat Valenciana i els plans d'acció territorial metropolitans. A partir de la seua primera exposició els ciutadans podran realitzar les seues preguntes, segons han explicat les mateixes fonts.

L'objectiu que es pretén és establir una connexió amb representants d'organitzacions socials i persones que de manera individual estiguen interessades a participar en esta trobada directa amb la ciutadania on el diàleg servisca d'instrument per a acostar les inquietuds socials a les institucions i estes, a través dels seus representants, donen resposta als plantejaments dels participants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento