Comunitat Valenciana

El debat entre Puig i García (PSPV) se celebrarà el dimecres moderat per la presidenta de la Unió de Periodistes

  • La Comissió Nacional de Garanties ha acordat que el debat entre els candidats a la Secretaria General del PSPV se celebrarà a dimecres que ve 12 de juliol en la seu del partit a les 11.00 hores, moderat per la presidenta de la Unió de Periodistes, Noa de la Torre.
Ximo Puig a l'esquerra i Rafa García a la dreta
Ximo Puig a l'esquerra i Rafa García a la dreta
CANDIDATURAS/EUROPA PRESS
Ximo Puig a l'esquerra i Rafa García a la dreta

La decisió s'ha pres d'acord amb els representants de les dos candidatures que concorren a les primàries i contempla un debat de quatre blocs, 80 minuts de durada i en el qual els periodistes també podran realitzar les seues preguntes, ha informat el PSPV en un comunicat.

Tal com reflectix la normativa reguladora del 13 Congrés del PSPV-PSOE, la comissió organitzadora ha impulsat la celebració d'un debat en el qual els candidats que aspiren a liderar el partit dels socialistes valencians puguen exposar i debatre cara a cara les seues idees.

El dimecres a les 11.00 hores el web del partit retransmetrà en directe el debat en el qual Ximo Puig i Rafa García podran exposar les seues propostes polítiques i de partit.

El debat estarà estructurat en quatre blocs, de deu minuts cadascun, amb dos torns de rèpliques per a cada candidat. En el primer Ximo Puig i Rafa García parlaran sobre els reptes de la socialdemocràcia i les polítiques socials, en el segon de polítiques econòmiques, en el tercer sobre federalisme i valencianisme, i en l'últim cadascun podrà exposar el model de partit que planteja.

En finalitzar esta part del debat, seran els periodistes a través de la moderadora els qui puguen plantejar les seues qüestions a tots dos candidats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento