Detingut a Vinaròs un home evadit d'una presó de Barcelona
Detingut a Vinaròs un home evadit d'una presó de Barcelona GUARDIA CIVIL

L'actuació es va iniciar el passat mes d'abril, quan la Guàrdia Civil va començar a sospitar que un individu, que es trobava evadit d'un centre penitenciari de Barcelona es podria trobar residint en la zona del Baix Maestrat.

Després d'establir diversos servicis de control i vigilància de les zones on es podria ocultar, es va localitzar un habitatge a Vinaròs en el qual es trobava l'ara detingut i del qual mai eixia.

Per tot açò els agents van accedir a l'habitatge, on, després de procedir a la seua detenció, es va efectuar un escorcoll degudament autoritzat on es van intervindre un fusell Kalashnikov AK-47, dos pistoles, tres arcs, documentació falsa, un visor nocturn, emissores portàtils, grilletes, un matxet, així com diversa munició i fletxes de punta metàl·lica.

A l'ara detingut se li atribuïxen els delictes de dipòsit d'armes de guerra, tinença il·lícita d'armes, falsedat en documents itrencament de condemna. L'home estava buscat per 5 jutjats de Vinaròs, Tarragona i Barcelona que sol·licitaven la seua cerca, detenció i ingrés a la presó.

El detingut, juntament amb les diligències, ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 5 de Vinaròs. En l'operació han participat agents pertanyents al Lloc de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Consulta aquí más noticias de Castelló.